Fandango Interactive AS

Øgårdsbakken 3
4340 Bryne

hei@fandango.no
+47 419 25 343

Org.nr. 925 323 314

Web og optimalisering

Nettsider
Nettbutikk
SEO

Innhold og tekst

Sosiale medier
Nettsider og blogg
Annonser
Merkantilt
Presse/media
Foto og video

Design

Arenareklame (LED)
Grafisk design
Logo og profil

Fandango

Om oss
Våre ansatte
Fandango-bloggen
Kurs og foredrag
Referanser

Web og optimalisering
Nettsider
Nettbutikk
SEO
Digital markedsføring
Innhold og tekst

Sosiale medier
Nettsider og blogg
Annonser
Merkantilt
Presse/media
Foto og video

Design
Arenareklame (LED)
Grafisk design
Logo og profil
Om Fandango
Om oss
Våre ansatte
Fandango-bloggen
Kurs og foredrag
Referanser

Annonsering på Snapchat

Snapchat er med sine 2,9 millioner norske brukere listet som landets nest største sosiale medium. Stadig flere norske bedrifter bruker kanalen for å nå ut til målgruppen sin med spennende innhold som kombinerer bilde, video, tekst og lyd.

Man kan gjerne si at Snapchat er en optimal kanal for ferskt og aktuelt innhold, ettersom den visuelle annonseutformingen retter fokuset mot selve bildet eller videoen i stedet for annonseteksten.

Hvorfor burde din bedrift bruke Snapchat-annonser?

Snapchat har en enorm brukerskare som dekker alle aldersgrupper over hele landet. Ergo er det en plattform som kan nå alle tenkelige målgrupper.

Som annonseplattform er Snapchat i en vekstfase og har færre annonsører enn for eksempel Facebook og Instagram. Dermed er også kostnadene per klikk ofte lavere og man kan få mer ut av annonsebudsjettet.

Noen av de mest populære annonsefunksjonene er Story Ads, Commercials og Filter Ads. Story Ads lar deg annonsere mellom Stories som du blar gjennom. Commercials er i bunn og grunn det samme, men her kan ikke brukeren bla forbi annonsen. Filter Ads lar brukere benytte seg av et eget Snapchat-filter hvor for eksempel logoen din vises.

Snapchat-filter kan brukes både på betalte annonser og snapper som man selv sender ut. Vi kan opprette egne personlige filter for deg eller din bedrift. Slike filter er en unik måte å skape merkekjennskap på, enten du tar en snap fra jobb eller fra et møte hos en kunde.

Som med alle andre annonser, er det alfa og omega å måle resultatene fra annonsene slik at man kan optimalisere og holde annonsene ved like. Her har vi ulike verktøy og strategier som vi hele tiden utvikler slik at du ser resultatene du ønsker.

Aktiv i flere kanaler?

Fandango skreddersyr annonser og kampanjer for mange ulike sosiale medier og plattformer. Klikk på logoene under for å lese mer om hver enkelt.

Facebook

Instagram

LinkedIn

TikTok

Snapchat

Målet vårt er å skape verdi gjennom innsikt

Vi fokuserer på aktiviteter som faktisk påvirker bunnlinjen din.

Vi lager annonser som fanger oppmerksomheten og engasjerer.

Vi tester og evaluerer for å se hva som gir mest verdi for pengene.

Vi dokumenterer det vi gjør og gir deg rapporter som du forstår.

La oss hjelpe din bedrift med annonseringen i sosiale medier

Vi i Fandango lager og planlegger annonser og kampanjer i sosiale medier med et mål om å skape best mulig resultater for deg som annonsør. Vi overvåker, måler og justerer etter behov og hensikt, både på kortsiktige og langsiktige kampanjer.

Kontakt Andreas for en prat!

Andreas Johansen Eide

Andreas Johansen Eide

Digital markedsfører