Fandango Interactive AS

Øgårdsbakken 3
4340 Bryne

hei@fandango.no
+47 419 25 343

Org.nr. 925 323 314

Web og optimalisering

Nettsider
Nettbutikk
SEO

Innhold og tekst

Sosiale medier
Nettsider og blogg
Annonser
Merkantilt
Presse/media
Foto og video

Design

Arenareklame (LED)
Grafisk design
Logo og profil

Fandango

Om oss
Våre ansatte
Fandango-bloggen
Kurs og foredrag
Referanser

Web og optimalisering
Nettsider
Nettbutikk
SEO
Digital markedsføring
Innhold og tekst

Sosiale medier
Nettsider og blogg
Annonser
Merkantilt
Presse/media
Foto og video

Design
Arenareklame (LED)
Grafisk design
Logo og profil
Om Fandango
Om oss
Våre ansatte
Fandango-bloggen
Kurs og foredrag
Referanser

Digitale LED reklameskilt gir optimal synlighet og eksponering

Digital stadion- og arenareklame er en fantastisk måte å synliggjøre og markedsføre merkevaren direkte til tusener, for ikke å si hundretusener, av mennesker samtidig. 

På digitale reklameskilt kan man bruke skarpe og livlige farger, gjerne i kombinasjon med animasjoner og video. Disse virkemidlene gjør at reklamen fanger oppmerksomheten på en helt annen måte enn tradisjonelle reklameskilt. Man skaper et blikkfang som er nesten uunngåelig å få med seg både fra tilskuerplass og i tv-ruta.

Reklame som gir helt andre muligheter

Digital arenareklame er en raskt voksende gren innen annonsering og markedsføring, og blir stadig mer populært og effektivt. LED-reklame benyttes i dag på de fleste stadioner og arenaer for toppidrett i Norge. Det samme gjelder en rekke kommersielle kulturarrangementer som festivaler og konserter.  Et av de største fortrinnene med denne typen reklame er at man kan målrette budskapet mot rimelig homogene og likesinnede grupper av mennesker.

Etterhvert som teknologien utvikler seg, flyttes også grensene for hva som er enkelt, praktisk og oppnåelig å lage – også fra et kostnadsperspektiv. Dette gir nye muligheter og rom for kreative løsninger og variasjon på en helt annen måte enn tidligere. 

Den digitale reklamen kan endres fra kamp til kamp, og noen ganger også underveis i kampen. Reklamen kan inneholde alt fra stillbilder til animasjoner og video. Her er det egentlig bare fantasien (og budsjettet) som setter begrensinger.

LED-skilt har en helt annen synlighet og slagkraft enn konvensjonelle skilt. Stadion-arrangementer blir ofte filmet eller sendt direkte på TV, og dette kan ta spredning og synlighet til nye nivåer.

Hvorfor investere i stadionreklame?

Treffsikker

Du kan målrette reklamen mot grupper av mennesker med felles interesser, fra tilskuere på idrettsarrangementer til publikum på konserter og eventer. 

Høy eksponering

Fotball, ishockey og håndball er idretter som ofte blir filmet og vist på TV. Det samme gjelder større kulturarrangementer som festivaler og konserter. Man når ut til et stort publikum nasjonalt (og noen ganger internasjonalt). 

Positive assosiasjoner

Supportere får et visst forhold og respekt for merkevarene som assosieres med favorittlaget deres. Det å bli «en del av laget» har alltid vært effektivt for å nå fram til og bli husket av lojale fans. LED-reklame tar dette til nye høyder!

Vi er fast leverandør til Viking FK

…men kan levere til hvilken som helst arena!

Fandango har vært sponsor og samarbeidspartner med Viking FK siden 2017. Det innebærer blant annet at vi lager en stor del av LED-reklamen som er i bruk på SR-Bank Arena. Vi har også laget LED-reklame for flere bedrifter i nettverkene rundt blant annet Stavanger Oilers, Sandnes Ulf, Bryne FK, Sola håndball og FK Haugesund.

Vi er stolte over å være offisiell partner med regionens flaggskip innen toppidrett, og for å ha bidratt til at flere titalls bedrifter har fått økt synlighet og oppmerksomhet gjennom arenareklamen vi produserer Vi kan levere til hvilken som helst stadion eller arena, så ta gjerne kontakt hvis du ønsker et tilbud!