Digitale LED reklameskilt gir optimal synlighet og eksponering

Digital stadion- og arenareklame er en fantastisk måte å synliggjøre og markedsføre merkevaren direkte til tusener, for ikke å si hundretusener, av mennesker samtidig. 

På digitale reklameskilt kan man bruke skarpe og livlige farger, gjerne i kombinasjon med animasjoner og video. Disse virkemidlene gjør at reklamen fanger oppmerksomheten på en helt annen måte enn tradisjonelle reklameskilt. Man skaper et blikkfang som er nesten uunngåelig å få med seg både fra tilskuerplass og i tv-ruta.

Reklame som gir helt andre muligheter

Digital arenareklame er en raskt voksende gren innen annonsering og markedsføring, og blir stadig mer populært og effektivt. LED-reklame benyttes i dag på de fleste stadioner og arenaer for toppidrett i Norge. Det samme gjelder en rekke kommersielle kulturarrangementer som festivaler og konserter.  Et av de største fortrinnene med denne typen reklame er at man kan målrette budskapet mot rimelig homogene og likesinnede grupper av mennesker.

Etterhvert som teknologien utvikler seg, flyttes også grensene for hva som er enkelt, praktisk og oppnåelig å lage – også fra et kostnadsperspektiv. Dette gir nye muligheter og rom for kreative løsninger og variasjon på en helt annen måte enn tidligere. 

Den digitale reklamen kan endres fra kamp til kamp, og noen ganger også underveis i kampen. Reklamen kan inneholde alt fra stillbilder til animasjoner og video. Her er det egentlig bare fantasien (og budsjettet) som setter begrensinger.

LED-skilt har en helt annen synlighet og slagkraft enn konvensjonelle skilt. Stadion-arrangementer blir ofte filmet eller sendt direkte på TV, og dette kan ta spredning og synlighet til nye nivåer.

Hvorfor investere i stadionreklame?

Treffsikker

Du kan målrette reklamen mot grupper av mennesker med felles interesser. , fra de som er tilskuere på idrettsarrangementer til publikum på konserter og eventer. 

Høy eksponering

Fotball, ishockey og håndball er idretter som ofte blir filmet og vist på TV. Det samme gjelder større kulturarrangementer som festivaler og konserter. Man når ut til et stort publikum nasjonalt (og noen ganger internasjonalt). 

Positive assosiasjoner

Supportere får et visst forhold og respekt for merkevarene som assosieres med favorittlaget deres. Det å bli «en del av laget» har alltid vært effektivt for å nå fram til og bli husket av lojale fans. LED-reklame tar dette til nye høyder!

Vi er fast leverandør til Viking og Oilers

…men kan levere til hvilken som helst arena!

Fandango har vært sponsor og samarbeidspartner med Viking FK siden 2017. Det innebærer blant annet at vi lager det meste av LED-reklamen som er i bruk på SR-Bank Arena. Fra 2019 har vi hatt tilsvarende avtale med Oilers og DNB Arena. Vi er stolte over å være offisiell partner med regionens flaggskip innen toppidrett, og for å ha bidratt til at flere titalls bedrifter i sponsornettverkene har fått økt synlighet og oppmerksomhet gjennom arenareklamen vi har laget.

Vi har også laget LED-reklame for flere bedrifter i nettverkene rundt Sandnes Ulf, Bryne FK og FK Haugesund. Vi kan levere til hvilken som helst stadion eller arena, så ta gjerne kontakt hvis du ønsker et tilbud!