fbpx

Fandango skaper resultater for bedrifter som vil opp og fram.

Et godt team + gode samarbeidspartnere
= gode resultater

Nysgjerrig på hva Fandango kan hjelpe deg med? En uformell prat med Petter kan fort lønne seg.

Petter Dubland er daglig leder og selger. Han har erfaring fra mange forskjellige bransjer, der nettverk og salg er fellesbetegnelsen. Å hjelpe, lytte, lære og bidra til at folk lykkes, er Petter sin definisjon på lykke. Derfor jobber han for akkurat dette, og har alltid en åpen dør.

+47 419 25 343
petter@fandango.no

Ny nettbutikk en god idé? Hvilke digitale annonser gir best effekt for din bedrift? Dette er spørsmål Andreas gjerne tar imot fra deg.

Andreas Johansen Eide er utdannet digital markedsfører innenfor markedsføringsledelse. Han har erfaring med alt fra nettbutikk til digital annonsering i ulike medier. Andreas vet om de triksene en bør kunne for å skape mest mulig verdi for hver krone investert.

+47 45 45 50 44
andreas@fandango.no

Trenger du en som får gang på ting? Leie inn en prosjektleder på markedsføring? Ta kontakt med Vebjørn – så blir det gang.

Vebjørn Bore Seldal er utdannet innenfor merkevarebygging og kommunikasjonsledelse. Han jobber med å gjøre markedsføring enkelt for bedrifter gjennom å bryte ned overordnede strategier til konkrete markedsføringstiltak som stå i stil med merkevaren.

+47 900 76 906
vebjorn@fandango.no

Lyst å se bra ut på sosiale medier? Behov for å friske opp språket på hjemmesiden? Da er Karen rett person.

Karen Jerstad er utdannet tekstforfatter. Hun har erfaring med alt fra kreativ skriving, til markedskommunikasjon og redaksjonelle tekster. Karen vet hvordan hun skal få et budskap til å treffe en bestemt målgruppe.

+47 469 12 510
karen@fandango.no

Trenger du tusen ord? Da trenger du sannsynligvis gode bilder eller video også. Ole hjelper gjerne med både det ene og det andre.

Ole Aarre har lang erfaring som journalist og kan kunsten med å produsere mye tekst på kort tid. Som kaptein for tekst- og innholdsproduksjon ønsker han å spille andre gode. Kunden er allerede en stjerne – og med Fandango som den gode medspilleren, blir det enda mer synlig.

+47 988 11 908
ole@fandango.no

Trenger du hjelp i strategiprosesser eller føler du deg alene i beslutningsprosesser? Da bør du ta en prat med Kjetil.

Kjetil Helliesen er styreleder og partner. Han har lang og bred erfaring som leder og lagbygger. Det som gir Kjetil energi og mening, er å få dele sine erfaringer med andre og hjelpe med å skape suksesshistorier.

+47 415 02 106