Fandango Interactive AS

Øgårdsbakken 3
4340 Bryne

hei@fandango.no
+47 419 25 343

Org.nr. 925 323 314

Web og optimalisering

Nettsider
Nettbutikk
SEO

Innhold og tekst

Sosiale medier
Nettsider og blogg
Annonser
Merkantilt
Presse/media
Foto og video

Design

Arenareklame (LED)
Grafisk design
Logo og profil

Fandango

Om oss
Våre ansatte
Fandango-bloggen
Kurs og foredrag
Referanser

Web og optimalisering
Nettsider
Nettbutikk
SEO
Digital markedsføring
Innhold og tekst

Sosiale medier
Nettsider og blogg
Annonser
Merkantilt
Presse/media
Foto og video

Design
Arenareklame (LED)
Grafisk design
Logo og profil
Om Fandango
Om oss
Våre ansatte
Fandango-bloggen
Kurs og foredrag
Referanser

Digital markedsføring som gir resultater

Merkevaren din handler om følelsen folk får når de er i kontakt med bedriften din. Alt bedriften foretar seg handler egentlig om å bygge opp merkevaren. Hver enkelt side på nettstedet ditt, hver Facebook-post, hvert Instagram-bilde, hvert nyhetsbrev du sender. Alt dette er med på å forme merkevaren.

For å lykkes med den digitale satsingen er det avgjørende at en forstår hvilke markedsføringstiltak som fungerer, hva som er verdt å fortsette med og hva som eventuelt må endres på.

Er du klar for å vokse?

Vi hjelper deg med å kartlegge nåsituasjonen og hvordan bedriften din ønsker å fremstå i tiden fremover. Sammen med deg lager vi en strategi og en handlingsplan for hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål. Vårt mål er å sørge for at merkevaren din er «top of mind» hos de målgruppene som du aller helst vil nå frem til.

I denne prosessen har vi en rekke virkemidler og verktøy til rådighet. Vi kan bistå med produksjon av innhold i form av tekst, bilder og video, sosiale medier, betalt annonsering, søkeoptimalisering (SEO) – og ikke minst verktøy for å måle resultatene av den digitale markedsføringen.

Vi dokumenterer det vi gjør og gir deg rapporter du forstår. 

Hva kan vi hjelpe med?

Sosiale medier

Sosiale medier er uslåelige når det gjelder markedsføring av innhold. I tillegg til å kunne skaffe mange flere leads og mulige kunder, har de et formidabelt potensial til å bygge omdømme og synlighet for bedriften.

Annonsering

For å få maks effekt av annonser i sosiale medier er det avgjørende at du vet hvor potensielle kunder befinner seg, hvordan de ulike kanalene fungerer, og hvilke budskap og virkemidler som trigger målgruppene dine.

Google Ads

Google Ads gjør deg synlig når noen søker etter tjenestene dine. Med Google Ads kommer du deg kjapt over og forbi konkurrentene dine i søkeresultatene. Mange opplever en kraftig økning i både trafikk og leads allerede fra første annonse er satt opp.

Søkeoptimalisering (SEO)

SEO handler om å legge best mulig til rette for at søkemotorene skal finne hjemmesidene dine, og gi deg en god plassering i søketreffene på de ordene og begrepene som er viktige for din bedrift.