Digital markedsføring som gir resultater

Merkevaren din handler om følelsen folk får når de er i kontakt med bedriften din. Alt bedriften foretar seg handler egentlig om å bygge opp merkevaren. Hver enkelt side på nettstedet ditt, hver Facebook-post, hvert Instagram-bilde, hvert nyhetsbrev du sender. Alt dette er med på å forme merkevaren.

For å lykkes med den digitale satsingen er det avgjørende at en forstår hvilke markedsføringstiltak som fungerer, hva som er verdt å fortsette med og hva som eventuelt må endres på.

Er du klar for å vokse?

Vi hjelper deg med å kartlegge nåsituasjonen og hvordan bedriften din ønsker å fremstå i tiden fremover. Sammen med deg lager vi en strategi og en handlingsplan for hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål. Vårt mål er å sørge for at merkevaren din er «top of mind» hos de målgruppene som du aller helst vil nå frem til.

I denne prosessen har vi en rekke virkemidler og verktøy til rådighet. Vi kan bistå med produksjon av innhold i form av tekst, bilder og video, sosiale medier, betalt annonsering, søkeoptimalisering (SEO) – og ikke minst verktøy for å måle resultatene av den digitale markedsføringen.

Vi dokumenterer det vi gjør og gir deg rapporter du forstår. 

Hva kan vi hjelpe med?

Sosiale medier

Sosiale medier er uslåelige når det gjelder markedsføring av innhold. I tillegg til å kunne skaffe mange flere leads og mulige kunder, har de et formidabelt potensial til å bygge omdømme og synlighet for bedriften.

Betalt annonsering

Annonsering på nett er en smart  og veldokumentert måte å øke businessen på. Med betalte PPC-annonser kommer du deg kjapt foran og forbi konkurrentene i søkeresultatene i Google.

Søkeoptimalisering (SEO)

SEO handler om å legge best mulig til rette for at søkemotorene skal finne hjemmesidene dine, og gi deg en god plassering i søketreffene på de ordene og begrepene som er viktige for din bedrift.