Fandango er et kreativt digitalbyrå med lang erfaring

Fandango Interactive er et digitalbyrå med kontor på Bryne og i FOMO-bygget på Forus. Vi jobber primært med design og markedsføring for digitale flater og har snart 20 års fartstid i bransjen. Vi har vært her omtrent siden tidenes morgen, men drives hver dag framover av en evig skapertrang og et sterkt engasjement for å hjelpe kundene våre med å få best mulig resultater av markedsføringen og satsingen på nett. 

Blant våre kunder finnes alt fra små gründerbedrifter til internasjonale konsern, innenfor en hel rekke bransjer. Vi har designet og utviklet et tresifret antall nettsider, og bidrar hver dag til å gjøre bedrifter søkbare og synlige i de kanalene og sosiale mediene som er viktige for de. Google, Facebook, LinkedIn, Instagram og WordPress er vår hjemmebane, og gjennom årene har vi utviklet en god formel for å hjelpe bedrifter med å bygge opp merkevaren sin, bli mer synlige og utnytte mulighetene som ligger der ute på det store nettet!

Internett er som kjent en ekstremt dynamisk verden der landskapet og kartet gjennomgår stadige endringer. Men vår brede erfaring og faglige tyngde gjør at vi kjenner dette terrenget godt og er forberedt på hva som kan møte oss rundt neste sving. Vi vet hva som fungerer best over tid, men holder oss samtidig oppdatert på trender og bevegelser innen digital markedsføring. Vi har mange ulike innfallsvinkler til det vi driver med, og benytter en rekke tjenester og verktøy som vi kombinerer på de måtene som gir best resultater for hver enkelt av kundene våre. 

Den kjekke kundereisen

Hos oss starter som regel kundereisen med en workshop der vi setter oss sammen med kunden og utarbeider en plan og identifiserer hvilke triggere, mål og muligheter som finnes på veien. Deretter bruker vi denne planen og innsikten for å lage en markedsstrategi som bygger omdømme og synlighet, som forbedrer brukeropplevelsen, og som gir resultater. Vi måler, evaluerer og justerer underveis for å oppnå best mulig effekt.

Aller best liker vi når vi får jobbe tett med bedrifter og bli godt kjent med personene som jobber der, merkevaren de er stolte av, kunnskapen de ansatte besitter og kulturen de står for. På den måten blir vi best i stand til å forstå behovene, være proaktive og bidra til å skape verdi.

Til syvende og sist handler det om å bruke verdifull tid og ressurser der det trengs mest, og ha det skikkelig kjekt på reisen!

Fandango-teamet

Petter Dubland

Petter Dubland

Daglig leder // Partner

Cathrine Tjessem

Cathrine Tjessem

Prosjekt- og markedsansvarlig

Maren Klungtveit

Maren Klungtveit

Digital markedsfører

Ole Aarre

Ole Aarre

Innholdsprodusent

Tor Inge Ognedal

Tor Inge Ognedal

Designer // Partner

Samarbeidspartnere

Fandango Interactive er en aktiv og engasjert sponsor og samarbeidspartner for Viking FK, Oilers og Varhaug IL. Som sponsor ønsker vi å være synlige og tilføre verdi til de andre partnerne i nettverkene vi deltar i. Vi er hovedleverandør av LED-reklame og digitale markedsføringstjenester for Viking FK, Oilers og Varhaug IL. 

Viking FK

2017 – DD

Stavanger Oilers

2019 – DD

Varhaug IL

2018 – DD

Sertifiseringer