Fandango Interactive AS

Øgårdsbakken 3
4340 Bryne

hei@fandango.no
+47 419 25 343

Org.nr. 925 323 314

Web og optimalisering

Nettsider
Nettbutikk
SEO

Innhold og tekst

Sosiale medier
Nettsider og blogg
Annonser
Merkantilt
Presse/media
Foto og video

Design

Arenareklame (LED)
Grafisk design
Logo og profil

Fandango

Om oss
Våre ansatte
Fandango-bloggen
Kurs og foredrag
Referanser

Web og optimalisering
Nettsider
Nettbutikk
SEO
Digital markedsføring
Innhold og tekst

Sosiale medier
Nettsider og blogg
Annonser
Merkantilt
Presse/media
Foto og video

Design
Arenareklame (LED)
Grafisk design
Logo og profil
Om Fandango
Om oss
Våre ansatte
Fandango-bloggen
Kurs og foredrag
Referanser

Fandango er et kreativt digitalbyrå med lang erfaring

Fandango Interactive er et digitalbyrå med kontor på Bryne. Vi jobber primært med design, tekst, innhold og markedsføring for digitale flater. Med snart 20 års fartstid i bransjen har vi vært i gamet omtrent siden tidenes morgen, men vi drives hver dag framover av en evig skapertrang og et sterkt engasjement for å hjelpe kundene våre med å få best mulig resultater av markedsføringen og satsingen på nett. 

Blant våre kunder finnes alt fra små gründerbedrifter til internasjonale konsern, innenfor en hel rekke bransjer og spredd over det meste av landet. Vi har designet og utviklet noen hundretalls nettsider gjennom årene, og bidrar hver dag til å gjøre bedrifter søkbare og synlige i de kanalene og sosiale mediene som er viktige for de.

Google, Facebook, LinkedIn, Instagram og WordPress er vår hjemmebane, og gjennom årene har vi utviklet en god formel for å hjelpe bedrifter med å bygge opp merkevaren sin, bli mer synlige og utnytte mulighetene som ligger der ute på det store nettet!

Internett er som kjent en ekstremt dynamisk verden der landskapet og kartet gjennomgår stadige endringer. Men vår brede erfaring og faglige tyngde gjør at vi kjenner dette terrenget godt og er forberedt på hva som kan møte oss rundt neste sving. Vi vet hva som fungerer best over tid, men holder oss alltid oppdatert på trender og bevegelser innen digital markedsføring. Vi har mange ulike innfallsvinkler til det vi driver med, og benytter en rekke tjenester og verktøy som vi kombinerer på de måtene som gir best resultater for hver enkelt av kundene våre. I tillegg drar vi nytte av et stort nettverk med svært dyktige samarbeidspartnere innen design og illustrasjon, programmering,  drift, foto, film og en rekke andre relaterte tjenester. 

Den kjekke kundereisen

Hos oss starter som regel kundereisen med en workshop der vi setter oss sammen med kunden og utarbeider en plan og identifiserer hvilke utfordringer, triggere, mål og muligheter som finnes på veien. Deretter bruker vi denne planen og innsikten for å lage en markedsstrategi som bygger omdømme og synlighet, som forbedrer brukeropplevelsen, og som gir resultater. Vi måler, evaluerer og justerer underveis for å oppnå best mulig effekt.

Aller best liker vi når vi får jobbe tett med bedrifter og bli godt kjent med personene som jobber der, merkevaren de er stolte av, kunnskapen de ansatte besitter og kulturen de står for. På den måten blir vi best i stand til å forstå behovene, være proaktive og bidra til å skape verdi og resultater.

Til syvende og sist handler det om å bruke verdifull tid og ressurser der det trengs mest, og ha det skikkelig kjekt på reisen!

Fandango-teamet

Petter Dubland

Petter Dubland

Daglig leder // Partner

Tor Inge Ognedal

Tor Inge Ognedal

Designer // Partner

Cathrine Tjessem

Cathrine Tjessem

Prosjekt- og markedsansvarlig

Maren Klungtveit

Maren Klungtveit

Digital markedsfører

Andreas Johansen Eide

Andreas Johansen Eide

Digital markedsfører

Ole Aarre

Ole Aarre

Innholdsprodusent

Karen Årdal Jerstad

Karen Årdal Jerstad

Innholdsprodusent

Samarbeidspartnere

Fandango Interactive er en aktiv og engasjert sponsor og samarbeidspartner for Viking FK, Oilers og Varhaug IL. Som sponsor ønsker vi å være synlige og tilføre verdi til de andre partnerne i nettverkene vi deltar i. Vi er hovedleverandør av LED-reklame og digitale markedsføringstjenester for Viking FK, Oilers og Varhaug IL. 

Viking FK

2017 – DD

Stavanger Oilers

2019 – DD

Varhaug IL

2018 – DD

Sertifiseringer