Fandango er et kreativt digitalbyrå med lang erfaring

Fandango Interactive er et kreativt digitalbyrå med kontor på Bryne og Forus. Vi har 20 års fartstid i bransjen, og brenner for å hjelpe kundene våre med å få best mulig resultater av markedsføringen og satsingen på nett. 

Vi har lang erfaring med å jobbe med alt fra gründerbedrifter til internasjonale konsern innenfor utallige bransjer. Vi har designet og utviklet et tresifret antall nettsider og bidratt til å gjøre våre kunder søkbare og synlige i de kanalene som er viktige for de. Gjennom årene har vi utviklet en god formel for å hjelpe bedrifter med å bygge opp merkevaren sin, bli mer synlige og utnytte mulighetene som ligger der.

Internett er en ekstremt dynamisk verden der landskapet og kartet gjennomgår stadige endringer. Vi holder oss oppdatert på trender og bevegelser innen digital markedsføring, og vet hva som funker best over tid. Vi benytter en rekke ulike tjenester og verktøy, og kombinerer disse på de måtene som gir best resultater for hver enkelt kunde. 

Hos oss starter som regel kundereisen med en workshop der vi setter oss sammen med kunden og utarbeider en plan og identifiserer hvilke triggere, mål og muligheter som finnes på veien. Deretter bruker vi denne planen og innsikten for å lage en markedsstrategi som skal forbedre brukeropplevelsen og oppnå gode resultater. Vi måler, evaluerer og justerer underveis for å oppnå best mulig effekt.

Vi liker å jobbe tett med kundene og bli kjent med merkevaren og kulturen de står for. På den måten blir vi best i stand til å forvalte kundens merkevare og bidra til å skape verdi. 

Det handler om å bruke verdifull tid og ressurser riktig, der det trengs mest.

Fandango-teamet

Petter Dubland

Daglig leder // Partner

Tor Inge Ognedal

Designer // Partner

Maren Klungtveit

Digital markedsfører

Samarbeidspartnere

Fandango Interactive er en aktiv og engasjert sponsor og samarbeidspartner for Viking FK, Oilers og Varhaug IL. Som sponsor ønsker vi å være synlige og tilføre verdi til de andre partnerne i nettverkene vi deltar i. Vi er hovedleverandør av LED-reklame og digitale markedsføringstjenester for Viking FK, Oilers og Varhaug IL. 

Viking FK

2017 – DD

Stavanger Oilers

2019 – DD

Varhaug IL

2018 – DD

Sertifiseringer